Elämäntaidon valmennus

Elämäntaidon valmennus, Life Coaching /Business Coaching, on vahvassa kasvussa oleva ammattialue. Miksi ja mihin elämäntaidon valmennusta sitten tarvitaan?
Elämme haasteisia aikoja. Vaatimukset työelämässä haastavat jatkuvaan muutokseen ja kasvuun. Yhä useampi ihminen on tienhaarassa. Ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. On vaikeuksia tasapainottaa työtä ja muuta elämää. Myös nykyisen työn sisältö ja määrä saattavat viedä siitä mielekkyyden. Stressi, väsymys, valintojen vaikeus sekä yleinen jämähtyneisyyden tunne ovat oireita, jotka on syytä ottaa vakavasti.

Jokainen ihminen ansaitsee antoisan, merkityksellisen ja iloa tuottavan elämän. Se on myös jokaiselle mahdollista.

Valmennus toimii!

Muutos on mahdollista kääntää voimavaraksi ja haasteetkin ovat parhaimmillaan mahdollisuuksia parempaan ja arvokkaampaan elämään. Mutta kuinka rakentaa silta toiveiden ja todellisuuden välille? Moni ei edes tiedä mitä haluaa, vaikka nykyinen elämäntapa ei tyydytä. Epävarmuus aiheuttaa ahdistusta ja tyytymättömyyttä. Tässä voi pätevä elämäntaidon valmentaja olla ratkaisevana apuna. Hän toimii sillanrakentajana asiakkaan kanssa. Valmentaja auttaa kuromaan umpeen eroa asiakkaan nykyisen elämän ja toiveiden elämän välillä.

Koulutus mielekkääseen ammattiin

MB - Elämäntaidon valmentajan (Life Coaching) ammatillinen diplomi-koulutus tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua kansainvälisestikin korkealuokkaisessa ja perusteellisessa valmentajan ammattikoulutuksessa.

Tähän mennessä Elämäntaidon Valmennusakatemia on kouluttanut reilut 400 asiansa osaavaa valmentajaa. Osa heistä on siirtynyt päätoimiseksi valmentajaksi, osa osapäiväiseksi ja osa on rikastuttanut osaamisellaan nykyistä ammattiaan. Kaikki ovat koulutuksen aikana saaneet hienon kokemuksen omasta, vuoden kestäneestä valmennuksesta ja kehitysohjelmasta.

MB - Elämäntaidon valmentajan (Life Coaching) koulutus on sekä pätevä ammatillinen uudelleen- ja täydennyskoulutus että hieno henkilökohtaisesti rikastuttava kokemus.Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen antaa vankat ammatilliset valmiudet toimia elämäntaidon valmentajana - yksityishenkilöille - pienryhmille ja työtiimeille - yrityksille/yrityksen avainhenkilöille