Valikko
Sulje valikko

MB Elämäntaidon valmentaja®

Elämäntaidon valmennus (Life Coaching) on länsimaissa voimakkaasti suosiotaan kasvattava ammatti. Sille on aito sosiaalinen tilaus, joka vain lisääntyy. Erityisen laajalle se on levinnyt sekä Isossa Britanniassa että Yhdysvalloissa. Työtä voi tehdä joko kokopäiväisesti tai osana muuta työtä. Se on myös loistava lisäapu koulutusta, terapiaa ja opetustyötä tekeville ihmisille.

MB Elämäntaidon valmentaja® koulutus on sekä pätevä ammatillinen uudelleen- ja täydennyskoulutus että hieno henkilökohtaisesti rikastuttava kokemus. Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen antaa vankat ammatilliset valmiudet toimia elämäntaidon valmentajana yksityishenkilöille, pienryhmille ja työtiimeille sekä yrityksille ja yrityksen avainhenkilöille.

MB Elämäntaidon Valmentaja® ammatillinen koulutus sopii loistavasti kenelle tahansa, joka työssään kohtaa muita ihmisiä. Erityisen hyödyllistä koulutuksen anti on mm. yritysvalmentajille, kouluttajille, terveydenhoitajille, opettajille, kuntosaliohjaajille, personal trainereille, ravitsemusneuvojille, sisustusalan ihmisille ja terapeuteille.

Opiskelijoilta edellytetään opittujen asioiden käytäntöön viemistä omassa arjessa sekä valmennusharjoitteiden tekemistä. Koulutuksen sisältö on rakennettu niin, että jokainen osallistuja käy yleisopintojen lisäksi oman henkilökohtaisen elämäntaidon valmennuksen läpi vuoden aikana. Koulutukseen hyväksytyiltä henkilöiltä edellytetään hyviä ryhmätyötaitoja sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti työskentelyyn koulutusjaksojen aikana. Ennen kaikkea oppilaan pitää aidosti nauttia ihmisten kanssa työskentelystä ja haluta olla tinkimättömän tasavertainen kumppani ja ammatillinen tuki tuleville asiakkailleen.

Laadullinen harppaus työssä ja elämässä. Vaikka koulutus on mahdollista tehdä oman työn ohessa, koulutusjakso on hyvin intensiivinen ja onkin tärkeää pystyä paneutumaan opiskeluun täysipainoisesti. Se edellyttää vähintään muutaman tunnin oma-aloitteista työskentelyä omien elämäntaitoharjoitusten parissa viikoittain. Opintojen edetessä on paneuduttava myös harjoitusasiakkaiden valmennukseen.

MB Elämäntaidon Valmentaja® -koulutukseen osallistuvan opiskelijan on oltava halukas ottamaan laadullinen askel eteenpäin omassa elämässään. Koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä omasta elämästään arvokas välitilinpäätös. Vasta omakohtainen kokemus valmennettavana olemisesta tekee hyvän valmentajan.

MB Elämäntaidon Valmentaja® ammatillinen koulutus koostuu 16 lähiopiskelupäivästä, valmennusharjoituksista sekä itsenäisestä opiskelusta.

Hae koulutukseen